Meditatie + WORKSHOP Den Bosch

Tijdens de meditatie wordt jij door gesproken visualisatie naar je HART chakra gebracht. Vanuit dit punt kan bewust contact worden gemaakt met de liefdevolle Lichtenergie van onder andere de ENGELEN  en de VERHEVEN LICHTMEESTERS. Deze geleide meditatie kan het lichaam tot diepe ontspanning laten komen en kan HELEND werken op lichaam. Door de INNERLIJKE RUST ervaring kan de GEEST OPEN GAAN STAAN voor het ontvangen van INTUITIEVE BOODSCHAPPEN vanuit de LICHTWERELD. Aangeraakt door de liefdevolle energie vanuit de Lichtwereld, kun jij meer in jouw EIGEN KRACHT komen EN blijven in het dagelijkse leven.

MEDITATIE data.
In verband met Corona wordt er nu geen groepsmeditatie gegeven MAAR is het wel mogelijk een INGESPROKEN MEDITATIE aan te vragen.
Mogelijkheid via whatsapp of WeTransfer of C.D.

WORKSHOP BESCHERMENGELEN en ENGELEN op
Bij deze workshop krijg je informatie over en wordt je in contact gebracht met jouw Engelen. Geef je geboortedatum door en je ontvangt een certificaat met informatie over jouw Engelen.
Prijs workshop in groep 55 euro, individueel 88 euro.

WORKSHOP VIOLETTE VUUR/MICHAEL
Je ontvangt de energie van het VIOLETTE VUUR. Deze paarse krachtige energie waar SAINT GERMAIN mee werkt, vanuit de Goddelijke BRON, helpt jou bij je persoonlijk proces en om  in het dagelijkse leven in je eigen kracht te komen en..te blijven.
Prijs in groep 55 euro of individueel 88 euro. GEORGANISEERD OP AANVRAAG.