Heilige Geometrie en Engelen cursus Den Bosch

HEILIGE GEOMETRIE en ENGELEN cursus.

Alles in het Universum is opgebouwd vanuit het LICHT en in de MATERIE gezet volgens bepaalde geometrische wiskundige patronen. Elke cel van jouw lichaam functioneert optimaal volgens deze Heilige Geometrie. Jouw lichaam maar bijvoorbeeld ook krachtplekken op Aarde zijn volgens de Heilige Geometrie gebouwd en staan met elkaar in verbinding. Denk aan de Cheops in Egypte, Stonehenge in Engeland, New Grange in Ierland, Machu Picchu in Peru etc. Deze krachtplekken en vele anderen heb ik mogen bezoeken om coderingen te ontvangen die NU doorgegeven mogen worden aan jou.
In deze cursus van 6 dagdelen MAAK JE KENNIS en LEER JE WERKEN met de energie van Lichtmeester MELCHIZEDEK en ENGEL METATRON (hoofd SERAFIJNEN) en de Engelen om jouw Lichtlichaam, aura, MERKABA, beter af te stemmen op de Universele Bron. Door deze zuivere afstemming kun jij in je eigen kracht kunt komen en blijven tijdens de OVERGANG naar de hogere DIMENSIES.

Woensdagmiddag 13.45-16.00 uur
7 februari METATRON energie kennismaking
21 februari MELCHIZEDEK energie kennismaking
7 maart MERKABA activatie-platonische vormen
28 maart STERRENPOORT(reis)
11 april werken met HEILIG 777 SYMBOOL
25 april werken met ENERGIE van de BRON
Prijs: 6 x 37 euro (kan per keer betaald worden)

Workshop Violette vuur
In deze workshop wordt specifiek gewerkt met de paarse energiestroom van lichtmeester Saint Germain. Het violette vuur is een krachtig reinigende lichtenergie die het lichaam helpt beter te functioneren waardoor de energie van de zintuigen verfijnder worden afgestemd.
Communicatie met de omgeving kan hierdoor intenser worden.
Duur: 2,5 uur, individueel of in groepsverband

Workshop Engelensymbool
In deze workshop wordt gewerkt met een engelsymbool als energetische sleutel. Met dit symbool is het gemakkelijker contact te maken met de engelenenergie. Het verloren intuïtieve contact met engelen kan hierdoor weer worden geactiveerd.
Duur: 2,5 uur, individueel of in groepsverband.

Cursus Bescherming en innerlijke rust
In deze cursus worden technieken aangeboden die het energielichaam beschermen, in balans brengen/laten en de innerlijke rust bevorderen.
Duur: 2,5 uur, individueel en in groepsverband.

Voor uitgebreide informatie over de cursus of workshops kunt U contact opnemen.