Heilige Geometrie en Engelen cursus Den Bosch

HEILIGE GEOMETRIE en ENGELEN cursus.

Alles in het Universum is opgebouwd vanuit het LICHT en in de MATERIE gezet volgens bepaalde geometrische wiskundige patronen. Elke cel van jouw lichaam functioneert optimaal volgens deze Heilige Geometrie. Jouw lichaam maar bijvoorbeeld ook krachtplekken op Aarde zijn volgens de Heilige Geometrie gebouwd en staan met elkaar in verbinding. Denk aan de Cheops in Egypte, Stonehenge in Engeland, New Grange in Ierland, Machu Picchu in Peru etc. Deze krachtplekken en vele anderen heb ik mogen bezoeken om coderingen te ontvangen die NU doorgegeven mogen worden aan jou.
In deze cursus van 6 dagdelen MAAK JE KENNIS en LEER JE WERKEN met de energie van Lichtmeester MELCHIZEDEK en ENGEL METATRON (hoofd SERAFIJNEN) en de Engelen om jouw Lichtlichaam, aura, MERKABA, beter af te stemmen op de Universele Bron. Door deze zuivere afstemming kun jij in je eigen kracht kunt komen en blijven tijdens de OVERGANG naar de hogere DIMENSIES.

Aanvang cursus nog niet bekend.

Prijs: 6 x 37 euro (kan per keer betaald worden)

Workshop Violette Vuur/Licht
In deze workshop maak je kennis en leer je werken met het VIOLETTE LICHT vanuit de Goddelijke Bron. Het Violette Vuur is een krachtige Lichtenergie die het lichaam BESCHERMT en REINIGT. Deze Energie helpt beter ons lichaam beter te functioneren en komt als een BESCHERMENDE COCON van PAARS LICHT om je heen. Je kunt het Violette Vuur ook gebruiken om je omgeving te reinigen. In de workshop vindt er een (her)opening van je 7e chakra plaats zodat het Violette Licht vanuit de Goddelijke Bron nog beter ontvangen kan worden in je lichtlichaam. Aartsengel MICHAEL en Verheven Lichtmeester SAINT GERMAIN begeleiden dit proces.
In het dagelijkse leven blijf je meer beschermt voor de invloeden vanuit je omgeving en kun je jezelf beter weer in balans brengen.
Duur: 2,5 uur, individueel of in groepsverband

Workshop Engelensymbool
In deze workshop wordt gewerkt met een ENGELEN symbool als energetische sleutel. Met dit symbool is het gemakkelijker contact te maken met de ENGELEN energie. Het verloren intuïtieve contact met je BESCHERMENGEL en andere ENGELEN kan hierdoor weer worden geactiveerd. In de workshop vindt een (her)opening plaats van je 7e chakra om nog beter in contact te kunnen met de zuivere liefdevolle Engelenwereld. Alles wat de Engelenenergie aangeraakt wordt verhoogd in trilling. Er vindt HEALING plaats. Je komt meer tot rust en in balans in het dagelijkse leven.
Duur: 2,5 uur, individueel of in groepsverband.

Workshop Bescherming en Innerlijke rust
Deze workshop leert je basistechnieken om jezelf beter te beschermen en jezelf goed te aarden. Zodat je in het dagelijkse leven minder invloeden ervaart van alle hectiek om je heen. Dit helpt je om in je EIGEN KRACHT TE BLIJVEN en vooral in BALANS tijdens je werk- en privé leven.
Duur: 2,5 uur, individueel en in groepsverband.

Voor uitgebreide informatie over de cursus of workshops kunt U contact opnemen.